Kuddar & Täcken - Kvalité & Bra pris | Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Kuddar & Täcken för alla behov

Hos Sängvaruhuset hittar du en mängd olika kuddar och täcken, bland annat fiberkuddar, fibertäcken, dunkuddar, duntäcken samt silkestäcken och ulltäcken med olika stoppningsmaterial, tjocklekar och värmegrad.

Just nu

KAMPANJ PÅ DUNTÄCKEN

Visa filter Dölj filter
Produktkategori
Kuddtyp
Höjd på kudde
Typ av täcke
Värmegrad täcken
Varumärke
populär
Engmo Dun Astrid kudde
fr. 1319 kr fr. 1649 kr
populär
Engmo Dun Cecilia Kudde
fr. 823 kr fr. 1029 kr
populär
Tempur Sovkudde Original
fr. 874 kr fr. 1249 kr
Tempur Sovkudde Sonata
fr. 1508 kr fr. 1795 kr
Visste du att en sovkudde fördubblar sin vikt redan efter några års användning. Det är lätt att glömma bort att införskaffa nya kuddar och täcken.
Sängvaruhuset erbjuder fiberkuddar, fibertäcken, dunkuddar, duntäcken, silkestäcken och ulltäcken med olika stoppningsmaterial, tjocklekar och värmegrad. Är du en person som fryser lätt kan du välja ett täcke som är lite varmare och är du en person som svettas lätt kan ett svalare täcke passa bättre. Olika material ger olika typ av känsla och komfort. Vi hjälper och vägleder dig gärna till det val som passar dig bäst!


Visste du att en sovkudde fördubblar sin vikt redan efter några års användning. Det är lätt att glömma bort att införskaffa nya kuddar och täcken.
Är du en person som fryser lätt kan du välja ett täcke som är lite varmare och är du en person som svettas lätt kan ett svalare täcke passa bättre. Olika material ger olika typ av känsla och komfort. Vi hjälper och vägleder dig gärna till det val som passar dig bäst!