Tempur Sängar - Hitta din nya Tempursäng på Sängvaruhuset Elgen
Kontakta oss
08-440 32 00

Tempur

Tempur sängar

Tempur är ett världskänt märke inom sängar, kuddar och sköna madrasser. Tempur är skapat av forskare där målet alltid har varit att tillverka tryckavlastande madrasser som åstadkommer en känsla av tyngdlöshet när du lägger dig ned. Som att sova på moln. Tempurs sängar finns som kontinentalsäng, ramsäng och praktisk ställbar säng.

Vi erbjuder Tempur sängar

Forskningen bakom sängarnas konstruktion och materialval gör Tempur till ett självklart val av säng för många. Att sova skönt är viktigt, därför bör även studier på sängkonstruktion vara av intresse. Vi på Sängvaruhuset Elgen är stolta över att kunna erbjuda flera olika sängar från det ledande märket, vad du än väljer är optimal liggkomfort en garant.


Läs mer Visa mindre
Visa filter Dölj filter
Sängtyp
Produktserie

Sängar från Tempur

Tempur är känt för det sköna material i sängarna som ger både stöd och tryckavlastning, samtidigt som ryggen på ett naturligt sätt rätas ut när du sover. Sängarna är populära i privata sovrum såväl som på lyxhotell och används på sjukhus för att ge patienter riktigt god komfort.

Tempur Promise kontinentalsäng

Promise är en serie sängar med elegant och exklusivt uttryck där liggkomforten är i fokus. Du väljer själv vad för bäddmadrass du vill ha till sängen, en i originalutformning eller en extra mjuk variant. Mellanmadrassen i sängen är 15 cm tjock i klassiskt Tempurmaterial och sängbotten består av en rejäl träram med skönt komfortskum och extra fjädring. Välj mellan flera färger.

Tempur Promise ramsäng

En ramsäng från Tempur består av en valbar bäddmadrass där du väljer den som känns absolut skönast att ligga på. Sängbottnen är uppbyggd med en träram som ger sängen en stabil konstruktion, på denna ligger tjockt komfortskum med fjädring för perfekt komfort. Du kan välja mellan olika benmodeller och färger på sängen utifrån den stil du vill ha i sovrummet. Sängen finns i färgerna ljusgrå, grafit, onyx, havsblå, aubergine, choklad och kakao.

Tempur Promise ställbar säng

En ställbar säng är som bekant höj- och sänkbar. Den ställbara sängen Promise från Tempur är enkel att justera höjden på via en trådlös fjärrkontroll eller en nedladdningsbar app i din mobil. Dessutom är sängen tvådelad för dig som vill ha en dubbelsäng, det gör att du kan ha olika inställningar på respektive sida. Motorn i den ställbara sängen är stark men tystgående, den sitter under sängbotten. Sängen kräver ingen montering.


Vad är rätt för dig?

Det är inte alltid lätt att veta vilken säng som är rätt val för dig och ditt sovrum. I sängen ska du spendera en tredjedel av dygnet timmar, för att orka prestera på topp under resten av tiden. Det gör att sängen är viktig, liksom din sömn.

Tumma inte på valet av säng utan kom in till oss på Sängvaruhuset Elgen i centrala Stockholm. så berättar vi mer om vad det finns att tänka på när du väljer säng. Vi har lång erfarenhet i sängbranschen och delar gärna med oss om våra erfarenheter.