Sängpaket - Kompletta sängpaket hos Sängvaruhuset Elgen
Kontakta oss
08-440 32 00

Sängpaket

Kampanjpriser på ledande sängmärken

Sängvaruhuset Elgen erbjuder noga utvalda sängpaket för hela familjen. Köp din drömsäng idag och upplev din bästa sömnupplevelse någonsin. Förutom lyxiga dubbelsängar hittar du prisvärda sängpaket på ställbara sängar, ram & resårsängar, enkelsängar, barnsängar och kontinentalsängar. Söker du efter ny säng som pensionär, till din tonåring, till gästrummer eller till ert nya gemensamma boende har du kommit rätt.

Rådgivning och kompletta sängpaket

Vi hjälper gärna till med rådgivning. Du köper dina sängar med bästa kvalitet från kända varumärken. Vi levererar i hela sverige och erbjuder även montering och bortforsling av din gamla säng. Hittar du en likadan produkt till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi priserna. Köp din säng online eller i butik med leverans hem till dörren. Vill du bli av med din gamla säng löser vi det!

Läs mer Visa mindre
Visa filter Dölj filter
Varumärke
Prisklass
Sängtyp
Produktserie
fr. 4990 kr fr. 7150 kr
fr. 24990 kr fr. 35190 kr
fr. 34990 kr fr. 48580 kr
fr. 39990 kr fr. 47990 kr

Sängpaket på välkända sängmärken

Carpe Diem Beds

Sängar från Carpe Diem kännetecknas av hantverk av högsta kvalitet. Alla sängar är tillverkade med det patenterade Carpe Diem Beds Pocket System som gör sängen följsam och erbjuder en unik tryckavlastning. Du får maximal sovkomfort och kommer garanterat få en god natts sömn. Sängarna är dessutom snygga och kommer bli sovrummets vackra mittpunkt. Håll utkik på vår sängrea efter din Carpe Diem-favorit.

Ekens Sängar

Klassisk skandinaviskt hantverk av högsta kvalitet. I en säng från Ekens sover du gott och kommer att vakna pigg och utvilad. Alla sängar anpassar sig efter din kropp och erbjuder en enastående komfort. Finns i flera färger och storlekar så du kan hitta en säng som passar i ditt hem.

Jensen Sängar

Dessa norska kvalitetssängar tar inspirations från den norska naturen vilket återspeglas i varenda säng. Ett zonindelat fjädersystem innebär att din kroppstyngd fördelas på rätt sätt och du får stöd för höfter, axlar och skuldror. Med en säng från Jensen kommer det bli rena drömmen att gå och lägga sig.

Tempur

Tempurs unika teknik har utvecklats av NASA och fortsätter ständigt att utvecklas för att erbjuda de bästa sängarna. När du lägger dig i en säng från Tempur kommer du att känna dig viktlös tack vare den följsamma och anatomiska utformningen. Köp till en Tempurkudde som kommer att forma sig efter din nacke så har du allt stöd du behöver. Sover ni flera i sängen är det en Tempursäng du ska ha eftersom rörelser dämpas, du kommer därmed inte att bli störd av din sovkamrat.