Tempur Madrass Prima 21 cm | Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
sängrea
Ergonomisk & trögelastisk
Tempur Madrass Prima 21 cm
Tempur Madrass Prima 21 cm
Tempur Madrass Prima 21 cm
Tempur Madrass Prima 21 cm
Tempur Madrass Prima 21 cm
Tempur Madrass Prima 21 cm
Tempur Madrass Prima 21 cm
Tempur Prima tillverkad är det klassiska trögelastiska Tempur-materialet i en ny och förbättrad version med 20% mer tryckavlastning än föregångaren. Tygöverdraget till Tempur Prima är gjort av ett ultramjukt tyg som är avtagbart och maskintvättbart vilket underlättar för en fräsch sovmiljö.

Madrassen finns i tre olika fasthetsgrader.
Mjuk, Medium, Fast

Höjd 21 cm:

Tempur Madrass Prima 21 cm

Med en madrasshöjd på 21 cm erbjuder TEMPUR Prima™️ skonsam komfort och kroppsstöd.

Gör dig redo för en riktigt avkopplande sömn med vår mest adaptiva madrass någonsin – TEMPUR® Prima. Det helt nya TEMPUR® Advanced-materialet inuti ger 20% mer tryckavlastning än någonsin tidigare. Plus, med bättre anpassningsförmåga och mer rörelseabsorption, kommer du att uppleva komfort och stöd på en helt ny nivå.

Din TEMPUR®-madrass behöver aldrig vändas. Det beror på att TEMPUR®-materialet inuti är konstruerat i lager, där varje lager har en speciell funktion. Endast det översta lagret är designat för att sova på, medan de undre lagren är för att ge extra stöd och hållbarhet. Detta gör inte bara din TEMPUR®-madrass lätt att underhålla, den lovar också den ultimata komforten och stödet natt efter natt.

Material
Tillverkad med helt nya TEMPUR® Advanced-material ger den 20% mer tryckavlastning, absorberar mer rörelse och anpassar sig bättre än någonsin till din kropp. Det ultimata memory foam materialet för en riktigt djup och avkopplande sömn.

Tvättråd
Din TEMPUR®-madrass kräver minimal skötsel för att hålla den ren och hygienisk. Vi rekommenderar att du placerar din TEMPUR®-madrass på en ventilerad sängbotten.

Det är också lätt att hålla din TEMPUR®-madrass fräsch, tack vare våra tvättbara madrassöverdrag. För att tvätta ditt ultramjuka madrassöverdrag, tar du bara av det och tvättar det i maskin. Genom att göra detta regelbundet får du din madrass att kännas fräsch, natt efter natt. TEMPUR Pro®️ överdraget kan tvättas upp till 60°C.
Läs mer
Tempur

Tempur Madrass Prima 21 cm

Gör dina val nedan

Ställ din fråga kring produkten

Storlek:
80x200 cm
80x200 cm 80x210 cm 90x200 cm 90x210 cm 105x200 cm 105x210 cm 120x200 cm 120x210 cm 140x200 cm 140x210 cm 160x200 cm 160x210 cm 180x200 cm 180x210 cm
Fasthet:
Välj Fasthet
?
svealimpa_svart
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
4-8 veckor
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.

FRAKTFRI LEVERANS

Vid köp av säng erbjuder vi fraktfri leverans hem till dörren. Vi kan även bära in, montera och slänga din gamla säng. För att se vilka tjänster vi kan erbjuda dig väljer du din vara och anger ditt postnummer i kassan.

FLEXIBEL BETALNING

Välj den betalning som passar dig!​

Ställ din fråga kring produkten


Har du frågor om produkter?


Kontakta butiken!

08 – 440 32 00

Andra kunder köpte även

 • LEVERANS & FRAKT


  SMÅ PAKET

  Små paket skickas fraktfritt till utlämningsställe på ordrar över 795:-. Vi har även flera olika fraktalternativ och fraktbolag som kan väljas i kassan. Läs mer om leveranser i våra köpvillkor.

  STORA PAKET
  Stora paket körs fraktfritt till din hemadress på ordrar över 795:- För bäddmadrasser är den fraktfria gränsen 2995:- (Vissa varumärken och produkter exkluderade). Köper du en säng erbjuder vi även uppbärning och montering mot avgift i stora delar av Sverige. För att se vilka tjänster vi kan erbjuda dig väljer du din vara och anger ditt postnummer i kassan.


  Läs mer i våra köpvillkor Köpvillkor
 • Kundrecensioner
experten säger

Vilken fasthet ska jag välja?


Med fasthet menar vi hur mjuk eller fast madrassen är. Vilken fasthet du behöver beror på hur du ligger i sängen. Oavsett om du föredrar att ligga på rygg, mage eller på sidan bör din rygg hålla sig i en neutral position, där svanken får stöd och ryggraden bibehåller sin naturliga kurva.

FAST

 • Om du sover på mage
 • Om du väger +80kg
 • Om du uppskattar fastare sängar

MEDIUM

 • Om du sover på rygg och sida mest
 • Om du väger -80kg
 • Om du uppskattar något följsammare komfort

MEDIUM / FAST

 • Om ni är två personer och önskar halva sängen fastare och andra halvan medium sida.

MJUK & EXTRAFAST

Många modeller finns även i mjuk eller extrafast för kunder som önskar. Fråga vår personal.Tveka inte att höra av dig till oss om du har mer frågor kring fasthet, så hjälper våra sängexperter dig att välja rätt säng.

Kontakta oss
Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)