Sängkläder - Bädda sängen med kvalitet | Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Sängkläder

Visa filter Dölj filter
Varumärke
Kategori
Färg
Storlek
Kvalitet
Silkestäcke 150x210 cm
fr.1960 kr fr.2450 kr

Mjuka sängkläder i olika material

När det gäller sängkläder finns det en mängd olika material att välja mellan. Varje material har sina egna fördelar och nackdelar och det är viktigt att välja det som passar bäst för dina behov. Bomull är ett populärt val på grund av dess mjuka känsla och andningsförmåga, medan satin ger en lyxig och glänsande look. Linne är ett mer naturligt val som är luftigt och ger sängen en krispig känsla. Vi har sängkläder i olika material däribland: Bomull, linne, satin, flanell och silke.


Snygga sängkläder i olika färger och mönster

Det roliga med sängkläder är att de kommer i en mängd olika färger och mönster att välja på. Köp gärna flera set i olika design så att du kan variera dig beroende på säsong. Under vår och sommar kan det vara fint med ljusa sängkläder medan mörka sängkläder oftast passar bättre på höst och vinter. Tänk också på vilka övriga färger som sovrummet går i. Om dina väggar och möbler har en mer neutral ton kan ett mönstrat påslakan vara ett utmärkt sätt för att lägga till en pop av färg i ditt sovrum. Å andra sidan, om din inredning redan har mycket mönster kan det vara bättre att välja ett enfärgat påslakan för att undvika en överbelastning av mönster.

Mönster kan också påverka känslan i rummet. Om du vill ha en lugn och avslappnad atmosfär, kan ett påslakan med mjuka former och pastellfärger vara ett utmärkt val. För en mer levande atmosfär kan ett påslakan med starka färger och geometriska mönster ge rummet energi. Några populära mönster är blommiga sängkläder, rutiga sängkläder och randiga sängkläder.

 

Att köpa sängkläder hos Sängvaruhuset Elgen

Vi tror på att erbjuda våra kunder en unik shoppingupplevelse och för att säkerställa att du får det bästa av det bästa samarbetar vi med endast de mest ansedda varumärkena i branschen. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper gärna till. Behöver du även nya kuddar och täcken hittar du självklart även detta hos oss.Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)