Tempur Bäddmadrass 2side Comfort Topper 180x200 cm | Bäddmadras
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
Tempur

Tempur Bäddmadrass Original 7 cm 180x200 cm

 
15590 kr / 9990 kr
9990 kr
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning 9990 kr
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
|
1-3 vardagar
Lägg till i varukorg
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
 • Snabba leveranser
 • Prisgaranti
 • Räntefri avbetalning
Fraktfra alternativ i kassan
Ställ din fråga kring produkten

Tempur 2side Comfort Topper Tempur Original bäddmadrass 7cm är den populäraste och mest sålda tryckavlastande Tempurmadrassen. Detta är originalmodellen som är 7cm tjock och den finns i alla standardstorlekar. Bäddmadrassen är perfekt för dig som önskar den klassiska känslan av viktlöshet från Tempur. Bäddmadrassen består av 7cm tempurmaterial och är en formbar madrass som anpassar sig exakt efter din kroppsform och ger rätt stöd. Denna modell kallas även 2side comfort topper då den har ett tvåsidigt tygöverdrag. Ena sidan är i velour av hög kvalitet och andra sidan är tillverkad av dubbel jersey som ger en sval känsla. Överdraget kan maskintvättas i 60°C.

Läs mer


Har du frågor om produkter?


Kontakta butiken!

08 – 440 32 00

Andra kunder köpte även

 • Produktbeskrivning
 • Tempur Bäddmadrass Original 7 cm 180x200 cm

  Tempurmadrassen är märkt som medicinteknisk produkt klass 1 och har en standardfasthet på HG13.

  Madrassen består av 7 cm viskoelastiskt temperaturkänsligt Tempurmaterial. Den läggs ovanpå en befintlig resårmadrass i gott skick för att ge tryckavlastning och komfort. Helt enkelt en Tempurmadrass som passar lika bra hemma i sängkammaren som i båten eller husvagnen.

  Om du har en madrass av god kvalitet som inte ger önskad komfort kan du använda bäddmadrassen för förbättrat stöd och bättre sömnkomfort. Madrassens överdrag har två sidor, ena sidan är i velour av hög kvalitet och andra sidan är tillverkad av dubbel jersey som ger en sval känsla. Överdraget kan maskintvättas i 60º C och har en dragkedja som underlättar av och påtagningen.

  Köp gärna till ett bäddmadrasskydd för att öka livslängden på din bäddmadrass. 

 • Betalning
 • Leverans och frakt
 • LEVERANS & FRAKT


  SMÅ PAKET

  Små paket skickas fraktfritt till utlämningsställe på ordrar över 795:-. Vi har även flera olika fraktalternativ och fraktbolag som kan väljas i kassan. Läs mer om leveranser i våra köpvillkor.

  STORA PAKET
  Stora paket körs fraktfritt till din hemadress på ordrar över 795:- För bäddmadrasser är den fraktfria gränsen 2995:- (Vissa varumärken och produkter exkluderade). Köper du en säng erbjuder vi även uppbärning och montering mot avgift i stora delar av Sverige. För att se vilka tjänster vi kan erbjuda dig väljer du din vara och anger ditt postnummer i kassan.


  Läs mer i våra köpvillkor Köpvillkor
 • Kundrecensioner
Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)