Prislägen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Prisläge 3.990kr-19.990kr

Om du har budget i detta prisläge kan du få en bra säng, men det är viktigt att vara uppmärksam. Det finns idag många märken både på nätet och i butiker som lockar med stora rabatter och låga priser. Flera av dessa modeller är inte prisvärda och rabatterna överenstämmer inte alltid med verkligheten. Det är bättre att välja en svensktillverkad säng från ett bra, etablerat och rekommenderat märke. När dessa har kampanjer kan man få en bra säng till ett bra pris mellan 3990kr-19990kr beroende på mått. Många kunder blir förvånade över hur mycket säng för pengarna man kan få hos Sängvaruhuset om man exempelvis jämför med sängar från andra kedjor som Ikea, Mio eller Jysk.


Prisläge 20.000kr-39.990kr

Om man är beredd att ligga i detta prisläge kan man hitta en säng med riktigt god komfort och helhetsupplevelse. Det finns dubbelsängar med många olika valmöjligheter i fråga om känsla, design och materialval. Det som skiljer sängar inom detta segment är ofta att olika märken har olika filosofi när det gäller val av fjädringssystem och val av material. Här är det bäst om en sängexpert hjälper dig och förklarar och vägleder dig så att du hittar det som blir bäst för just dig. En lyxig säng med extra hög fjädring och extra mycket stoppning. Det finns flera bra sängval i detta prisläge och flera av toppmodellerna från vissa märken ligger i detta segment. Kontakta Sängvaruhuset, vi hjälper dig och förklarar skillnaderna.

Prisläge 39.990kr+

Vissa frågar om det kan vara värt att investera i en säng i dessa prislägen? Om det är någon skillnad gentemot sängar som ligger lägre i pris? Svaret är att det är skillnad, men att det finns modeller som är mer prisvärda än andra även i detta segment. Det är inte alltid och för alla kunder som det kommer att vara värt att gå upp till detta segment, men för många som önskar en viss typ av känsla, komfort, materialval eller design så kommer de att uppskatta att få högsta klass på alla dessa önskningar.

Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)