Black Friday Kuddar – Black Week hos Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Black Week kudde – kuddar till oslagbara priser 2023

Dagar
:
Timmar
:
Minuter
:
Sekunder

Tempur Sovkudde Original
fr.1120 kr fr.1599 kr
Tempur Sovkudde Millennium
fr.931 kr fr.1349 kr
Engmo Dun Cecilia Kudde
fr.809 kr fr.1029 kr
Engmo Dun Astrid kudde
fr.1303 kr fr.1649 kr
Tempur Kramkudde
1637 kr 2099 kr

Dina kuddar är avgörande för att du ska kunna få en god natts sömn. Gamla och utslitna kuddar kan leda till obehag, nacksmärta och att du vaknar mindre utvilad. Black Week och Black Friday är det perfekta tillfället att göra något åt det med våra oslagbara erbjudanden på kuddar! Hos oss på Sängvaruhuset Elgen hittar du ett stort utbud av noggrant utvalda kuddar som ger dig ultimat stöd och komfort, för en märkbar förbättring av din sömnkvalitet.

Investera i nya kuddar under Black Week – För en bättre nattsö

Under Black Week samlar vi våra bästa erbjudanden på kuddar. Oavsett om du föredrar en kudde med dunfyllning, syntetiska material eller memory foam har vi det du behöver för att få en så avkopplande och återhämtande sömn som möjligt. Vaknar du ofta med täppt näsa? Då kan det också vara läge att investera i en ny kudde. Äldre kuddar samlar damm, kvalster och allergener över tid. I vårt Black Friday-sortiment hittar du allergivänliga kuddar som minskar risken för allergiska reaktioner och förbättrar din övergripande hälsa.

Hitta din drömkudde till årets bästa pris

Black Friday är shoppingårets höjdpunkt och hos Sängvaruhuset Elgen har du möjlighet att fynda din drömkudde till oslagbara priser. Hos oss hittar du kuddar från populära tillverkare som alla är kända för sin höga kvalitet och komfort, till exempel Tempur, Carpe Diem, Hästens och Värnamo of Sweden.

 

Sov bättre med rätt kudde för din sovstil

Sover du på rygg, mage eller sidan? Att välja kudde utifrån din sovstil är helt avgörande för att få bästa möjliga sömn och säkerställa att du vaknar upp utvilad och utan smärta i nacken eller ryggen. Om du inte redan har en kudde som är optimal för din sovposition är det hög tid att byta ut den – passa på under Black Week när du hittar årets bästa fyndpriser! Bland våra Black Friday-erbjudanden hittar du kuddar i olika tjocklek, fasthet och material så att du kan hitta den perfekta kudden för just dig.

 

Köp din perfekta kudde under Black Friday 2023

Letar du efter de bästa Black Week- och Black Friday-erbjudandena på kuddar 2023? Du hittar dem här hos oss på Sängvaruhuset Elgen! Vi har samlat ett stort sortiment av högkvalitativa kuddar till otroliga priser. Missa inte årets bästa tillfälle att förbättra din nattsömn och få den komfort du förtjänar.Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)