Tempur Bäddmadrass 2side Comfort Topper 90x200 cm | Bäddmadrass
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
Ergonomisk Tempur
Tempur Bäddmadrass Original 7 cm 90x200 cm i gruppen Bäddmadrasser / Varumärken / Tempur hos Sängvaruhuset Elgen (116224_2)
Tempur Bäddmadrass Original 7 cm 90x200 cm

Det här är en produktbeskrivning för en Tempur Original bäddmadrass på 7 cm. Den är den mest populära och mest sålda tryckavlastande Tempur-madrassen. Originalmodellen är 7 cm tjock och finns i alla standardstorlekar. Bäddmadrassen är idealisk för dem som vill uppleva den klassiska känslan av viktlöshet som Tempur erbjuder. Den är tillverkad av 7 cm Tempur-material och är en formbar madrass som anpassar sig exakt efter din kroppsform för att ge rätt stöd.

Denna modell kallas också "2-side comfort topper" eftersom den har ett tvåsidigt tygöverdrag. Ena sidan är i högkvalitativ velour och den andra sidan är tillverkad av dubbel jersey-material som ger en sval känsla. Överdraget kan tvättas i maskin vid 60°C för enkel rengöring.

Tempur Bäddmadrass Original 7 cm 90x200 cm

Tempurmadrassen är märkt som medicinteknisk produkt klass 1 och har en standardfasthet på HG11.

Madrassen består av 7 cm viskoelastiskt temperaturkänsligt Tempurmaterial. Den läggs ovanpå en befintlig resårmadrass i gott skick för att ge tryckavlastning och komfort. Helt enkelt en Tempurmadrass som passar lika bra hemma i sängkammaren som i båten eller husvagnen.

Om du har en madrass av god kvalitet som inte ger önskad komfort kan du använda bäddmadrassen för förbättrat stöd och bättre sömnkomfort. Madrassens överdrag har två sidor, ena sidan är i velour av hög kvalitet och andra sidan är tillverkad av dubbel jersey som ger en sval känsla. Överdraget kan maskintvättas i 60º C och har en dragkedja som underlättar av och påtagningen.

Köp gärna till ett bäddmadrasskydd för att öka livslängden på din bäddmadrass. 

Läs mer
Tempur

Tempur Bäddmadrass Original 7 cm 90x200 cm

Gör dina val nedan

Ställ din fråga kring produkten

 
7795 kr / 5457 kr
Lägsta pris 30 dagar innan prissänkning: 6236 kr
svealimpa_svart
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
1-3 vardagar
Lägg till i varukorg
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.

FRAKTFRI LEVERANS

Vid köp av säng erbjuder vi fraktfri leverans hem till dörren. Vi kan även bära in, montera och slänga din gamla säng. För att se vilka tjänster vi kan erbjuda dig väljer du din vara och anger ditt postnummer i kassan.

FLEXIBEL BETALNING

Välj den betalning som passar dig!​

Ställ din fråga kring produkten


Har du frågor om produkter?


Kontakta butiken!

08 – 440 32 00

Andra kunder köpte även

 • LEVERANS & FRAKT


  SMÅ PAKET

  Små paket skickas fraktfritt till utlämningsställe på ordrar över 795:-. Vi har även flera olika fraktalternativ och fraktbolag som kan väljas i kassan. Läs mer om leveranser i våra köpvillkor.

  STORA PAKET
  Stora paket körs fraktfritt till din hemadress på ordrar över 795:- För bäddmadrasser är den fraktfria gränsen 2995:- (Vissa varumärken och produkter exkluderade). Köper du en säng erbjuder vi även uppbärning och montering mot avgift i stora delar av Sverige. För att se vilka tjänster vi kan erbjuda dig väljer du din vara och anger ditt postnummer i kassan.


  Läs mer i våra köpvillkor Köpvillkor
 • Kundrecensioner
experten säger

Vilken fasthet ska jag välja?


Med fasthet menar vi hur mjuk eller fast madrassen är. Vilken fasthet du behöver beror på hur du ligger i sängen. Oavsett om du föredrar att ligga på rygg, mage eller på sidan bör din rygg hålla sig i en neutral position, där svanken får stöd och ryggraden bibehåller sin naturliga kurva.

FAST

 • Om du sover på mage
 • Om du väger +80kg
 • Om du uppskattar fastare sängar

MEDIUM

 • Om du sover på rygg och sida mest
 • Om du väger -80kg
 • Om du uppskattar något följsammare komfort

MEDIUM / FAST

 • Om ni är två personer och önskar halva sängen fastare och andra halvan medium sida.

MJUK & EXTRAFAST

Många modeller finns även i mjuk eller extrafast för kunder som önskar. Fråga vår personal.Tveka inte att höra av dig till oss om du har mer frågor kring fasthet, så hjälper våra sängexperter dig att välja rätt säng.

Kontakta oss
Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)