Tempur Madrass Wave Original 7 cm | Bäddmadrasser - Sängtil
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
sängrea
Tempur Wave Original Bäddmadrass 7 cm
Tempur Wave Original Bäddmadrass 7 cm
Tempur

Tempur Wave Original Bäddmadrass 7 cm

Storlek:
80x200 cm
80x200 cm 90x200 cm 180x200 cm 90x210 cm 105x210 cm
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
|
Utgått / Slutsåld
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
15% PÅ VALFRI BÄDDMADRASS Ange rabattkod i kassan och få 15% på ditt köp av oss Tempur15
Passar till:
 • Snabba leveranser
 • Prisgaranti
 • Räntefri avbetalning
Fraktfra alternativ i kassan
Ställ din fråga kring produkten
Tempur Wave Original Bäddmadrass 7cm passar perfekt för dig som vill ha en madrass som ger dig den klassiska viktlösa Tempurkänslan men med en mjukare komfort än Tempur Original bäddmadrass 7 cm. (men inte lika mjuk som Cloud-modellen).
Läs mer


Har du frågor om produkter?


Kontakta butiken!

08 – 440 32 00

Andra kunder köpte även

 • Produktbeskrivning
 • Tempur Wave Original Bäddmadrass 7 cm

  Tempur Wave Original Bäddmadrass 7 cm passar perfekt för dig som vill ha en madrass som ger dig den klassiska viktlösa Tempurkänslan men med en något mjukare komfort än Tempur Original bäddmadrass 7 cm. (men inte lika mjuk som Cloud-modellen).

  Tempur Wave bäddmadrass består av 7 cm viskoelastiskt Tempurmaterial som formar och anpassar sig efter din kroppsform för att ge dig rätt stöd och tryckavlastning.

  I och med att många uppskattar den mjukare Tempur-känslan hos Wave madrasserna säljs dessa nu som separata bäddmadrasser och inte bara till Tempursängar som de utvecklades till från början. Letar du efter en bäddmadrass med den klassiska Tempurkänslan rekommenderar vi dock Tempur Original Bäddmadrass 7cm för att du ska få den rätta känslan och tryckavlastningen du är ute efter när du köper en Tempur madrass.

  Mjukt & följsamt överdrag

  Madrassens överdrag har två sidor, undersidan består av 100 % polyester och har en slät yta medan översidan har ett våg-mönster och är gjord i 98 % polyester och 2 % elastane vilket gör överdraget mjukt och följsamt. Överdraget kan maskintvättas i 60º C och har en dragkedja som underlättar av- och påtagning.

  Tillval som skapar bättre hållbarhet

  Tempur rekommenderar att man vid köp av en Tempur bäddmadrass kompletterar med ett Tempur-Fit madrasskydd. Detta för att öka livslängden på madrassen samt för att skapa en mer hygienisk sovmiljö. Komplettera gärna även med Tempurs formsydda lakan. Lakanen är gjorda i ett härligt stretchmaterial för bästa möjliga komfort.

   

       

  Överlägsen Komfort & Stöd

  När du har sovit på en Tempurmadrass inser du att den inte kan jämföras med andra madrasser på marknaden. Tempurs temperaturkänsliga material formar sig efter din kroppsform och minskar obehaget mot dina tryckpunkter genom att omfördela trycket så att du omedelbart kan koppla av i din mest bekväma sovställning och det fulla stödet kvarstår.

  Tempur

  Varumärket Tempur är ett öretag med kunder över hela världen. Förutom privatkunder som köper produkter från Tempur har även vårdhem och sjukhus insett Tempur-produkternas värde. Tryckavlastningen som Tempur erbjuder är ovärderlig för sängliggande patienter då risken minskar för att de ska drabbas av trycksår.

 • Betalning
 • Leverans och frakt
 • LEVERANS & FRAKT


  SMÅ PAKET

  Små paket skickas fraktfritt till utlämningsställe på ordrar över 795:-. Vi har även flera olika fraktalternativ och fraktbolag som kan väljas i kassan. Läs mer om leveranser i våra köpvillkor.

  STORA PAKET
  Stora paket körs fraktfritt till din hemadress på ordrar över 795:- För bäddmadrasser är den fraktfria gränsen 2995:- (Vissa varumärken och produkter exkluderade). Köper du en säng erbjuder vi även uppbärning och montering mot avgift i stora delar av Sverige. För att se vilka tjänster vi kan erbjuda dig väljer du din vara och anger ditt postnummer i kassan.


  Läs mer i våra köpvillkor Köpvillkor
 • Kundrecensioner
Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)