Tempur Ice Grey Bäddmadrass | Tempur - Bäddmadrasser | Sängvaru
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
sängrea
Tempur Ice Grey Bäddmadrass
Tempur Bäddmadrass Original i tyg Ice Grey
Tempur Bäddmadrass Original i tyg Ice Grey
Tempur Bäddmadrass Original i tyg Ice Grey
Tempur

Tempur Bäddmadrass Original i tyg Ice Grey

Storlek:
120x200 cm
120x200 cm 180x200 cm
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
|
1-3 vardagar
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
Passar till:
 • Snabba leveranser
 • Prisgaranti
 • Räntefri avbetalning
Fraktfra alternativ i kassan
Ställ din fråga kring produkten

Tempur Original bäddmadrass 7 cm i Ice grey tyg är samma madrass som den vanliga original Tempurbäddmadrassen, men i ett tygöverdrag i grått velourtyg. I övrigt samma modell som Tempurs populäraste och mest sålda tryckavlastande bäddmadrass. Denna originalmodell är 7 cm tjock. Bäddmadrassen är perfekt för dig som önskar den klassiska känslan av viktlöshet från Tempur. Bäddmadrassen består av 7 cm tempurmaterial och är en formbar madrass som anpassar sig exakt efter din kroppsform och ger rätt stöd. Tygöverdraget är i grå velour av hög kvalitet och kan maskintvättas i 60°C.

Läs mer


Har du frågor om produkter?


Kontakta butiken!

08 – 440 32 00

Andra kunder köpte även

 • Produktbeskrivning
 • Tempur Bäddmadrass Original i tyg Ice Grey

  Tempurmadrassen är märkt som medicinteknisk produkt klass 1 och har en standardfasthet på HG11.

  Bäddmadrassen består av viskoelastiskt Tempurmaterial. Den kan läggas ovanpå en befintlig resårmadrass i gott skick för att ge tryckavlastning och komfort. Helt enkelt en Tempurmadrass som passar lika bra hemma i sängkammaren som i båten eller husvagnen.

  Om du har en resårmadrass av god kvalitet som inte ger önskad komfort kan du använda en Tempur bäddmadrass för förbättrat stöd och bättre sömnkomfort.

  Bäddmadrassens överdrag är tillverkat i velour av hög kvalitet för en mjuk och skön känsla. Överdraget kan maskintvättas i 60º C och har en dragkedja som underlättar av och påtagningen. 

  TEMPUR rekommenderar att man vid köp av en Tempurmadrass kompletterar med ett Tempur-Fit madrasskydd. Detta för att öka livslängden på madrassen samt för att få en mer hygienisk sovmiljö. Komplettera även gärna med Tempurs formsydda lakan. Lakanen är i ett härligt stretchmaterial för bästa möjliga komfort.

   

       

 • Betalning
 • Leverans och frakt
 • LEVERANS & FRAKT


  SMÅ PAKET

  Små paket skickas fraktfritt till utlämningsställe på ordrar över 795:-. Vi har även flera olika fraktalternativ och fraktbolag som kan väljas i kassan. Läs mer om leveranser i våra köpvillkor.

  STORA PAKET
  Stora paket körs fraktfritt till din hemadress på ordrar över 795:- För bäddmadrasser är den fraktfria gränsen 2995:- (Vissa varumärken och produkter exkluderade). Köper du en säng erbjuder vi även uppbärning och montering mot avgift i stora delar av Sverige. För att se vilka tjänster vi kan erbjuda dig väljer du din vara och anger ditt postnummer i kassan.


  Läs mer i våra köpvillkor Köpvillkor
 • Kundrecensioner
Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)