Tempur Wave Cloud Bäddmadrass 7 cm | Bäddmadrasser - Sängtillbe
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
Tempur Wave Cloud Bäddmadrass 180x200 cm i gruppen Bäddmadrasser / Varumärken / Tempur hos Sängvaruhuset Elgen (119276_2)
Tempur Wave Cloud Bäddmadrass 180x200 cm
Tempur

Tempur Wave Cloud Bäddmadrass 180x200 cm

 
16390 kr / 10990 kr
Lägsta pris 30 dagar innan prissänkning: 13112 kr
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
|
1-3 vardagar
Lägg till i varukorg
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
 • Snabba leveranser
 • Prisgaranti
 • Räntefri avbetalning
Fraktfra alternativ i kassan
Ställ din fråga kring produkten
Tempur Wave Cloud Bäddmadrass 7cm passar dig som vill ha en formbar bäddmadrass men med en mjukare komfort än den klassiska Tempur Original bäddmadrassen. Läs mer


Har du frågor om produkter?


Kontakta butiken!

08 – 440 32 00

Andra kunder köpte även

 • Produktbeskrivning
 • Tempur Wave Cloud Bäddmadrass 180x200 cm

  Tempur Wave Cloud Bäddmadrass 7cm passar dig som vill ha en formbar bäddmadrass men med en mjukare komfort än den klassiska Tempur Original bäddmadrassen.

  Tempur Wave bäddmadrass består av 7 cm viskoelastiskt temperaturkänsligt Tempurmaterial som formar och anpassar sig efter din kroppsform för att ge dig rätt stöd och tryckavlastning. En Cloudmadrass reagerar snabbare och hjälper din kropp att hitta en optimal sovställning med minimal fördröjning.

  Wave madrasserna tillverkades till en början med avsikt att endast säljas tillsammans med Tempurs Promise sängar. Den var alltså tänkt att användas på en Tempursäng som är upbyggd med Tempurmaterial och inte direkt på en madrass med fjädersystem. 
   

  Mjukt & följsamt överdrag

  Madrassens överdrag har två sidor, undersidan består av 100 % polyester och har en slät yta medan översidan har ett våg-mönster och är gjord i 98 % polyester och 2 % elastane vilket gör överdraget mjukt och följsamt. Överdraget kan maskintvättas i 60º C och har en dragkedja som underlättar av- och påtagning.

  Tillval som skapar bättre hållbarhet

  Tempur rekommenderar att man vid köp av en Tempur bäddmadrass kompletterar med ett Tempur-Fit madrasskydd. Detta för att öka livslängden på madrassen samt för att skapa en mer hygienisk sovmiljö. Komplettera gärna även med Tempurs formsydda lakan. Lakanen är gjorda i ett härligt stretchmaterial för bästa möjliga komfort.

       

   

  Överlägsen Komfort & Stöd

  När du har sovit på en Tempurmadrass inser du att den inte kan jämföras med andra madrasser på marknaden. Tempurs temperaturkänsliga material formar sig efter din kroppsform och minskar obehaget mot dina tryckpunkter genom att omfördela trycket så att du omedelbart kan koppla av i din mest bekväma sovställning och det fulla stödet kvarstår.

  Tempur

  Varumärket Tempur är ett globalt företag med kunder över hela världen. Förutom privatkunder har även vårdhem och sjukhus insett Tempur-produkternas värde. Tryckavlastningen som Tempur erbjuder är ovärderlig för sängliggande patienter då risken minskar för att de ska drabbas av trycksår.

 • Betalning
 • Leverans och frakt
 • LEVERANS & FRAKT


  SMÅ PAKET

  Små paket skickas fraktfritt till utlämningsställe på ordrar över 795:-. Vi har även flera olika fraktalternativ och fraktbolag som kan väljas i kassan. Läs mer om leveranser i våra köpvillkor.

  STORA PAKET
  Stora paket körs fraktfritt till din hemadress på ordrar över 795:- För bäddmadrasser är den fraktfria gränsen 2995:- (Vissa varumärken och produkter exkluderade). Köper du en säng erbjuder vi även uppbärning och montering mot avgift i stora delar av Sverige. För att se vilka tjänster vi kan erbjuda dig väljer du din vara och anger ditt postnummer i kassan.


  Läs mer i våra köpvillkor Köpvillkor
 • Kundrecensioner
Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)