Tempur kuddar – Sov skönt på rätt kudde – Sängvaruhuset Elgen
Kontakta oss
08-440 32 00

Tempur


Tempur kuddar


Tempur kuddar är skapade för att ge din nacke, dina skuldror och ditt huvud maximal komfort när du sover – oavsett om det är på resa eller i din säng. Luta dig mot en ergonomiskt utformad kudde i noga utvalt material och känn skillnaden. Det ska vara skönt att sova.

Fråga oss om sömn och komfort

Med våra 20 år i sängbranschen är vi experter på liggkomfort och hur du hittar rätt kudde för just dina behov. Låt oss hjälpa dig hitta rätt i det stora urvalet av sovkuddar, resekuddar och mjuka svankstöd. Att sova skönt ska vara en självklarhet, med vår vägledning hittar du dit snabbt och säkert. Välkommen in till Sängvaruhuset Elgen eller ring oss för att ställa en fråga.

Läs mer Visa mindre
Visa filter Dölj filter
Kuddtyp
Höjd

Kuddar från Tempur

Tempur kuddar finns i flera utföranden, beroende på användning och preferenser har du många att välja mellan. Hitta kuddar som är skapade för sömn i säng, på flyg- och tågresa liksom som stöd för svanken när du kör bil. Här nedan finns några favoriter.

Tempur sovkudde Original

Sovkudden Original är en kudde utformad tillsammans med erfarna sjukgymnaster. Kudden garanterar ett stöd åt nacken och formar sig helt efter ditt huvuds konturer, oavsett om du ligger på rygg, mage eller sida. Det ger både stöd och tryckavlastning åt nacke och dina axlar. Du hittar kudden i fem olika höjder, välj den som känns rätt för dig. 

Tempur sovkudde Millenium

Millennium har en lite annan utformning än den ovan beskrivna kudden. Den är helt enkelt en vidareutveckling med framåtlutad, främre kant och försänkning i mitten för att ge nacken ett extra stöd för dig som sover på sida eller rygg. Kudden finns i fyra valbara storlekar.

Tempur sovkudde Cloud Comfort

Som namnet antyder är denna kudde lika mjuk som att sova på ett moln. Kudden är mjukare än de ovan nämnda kuddarna, utan att ge mindre stöd för nacke och rygg. Kudden finns i en storlek eftersom den helt anpassar sig efter dig som använder den. Materialet mjuknar när det reagerar på kroppsvärme, detta gör att du kan slappna av och låta sömnen komma direkt när du lägger dig i sängen.

Resekuddar och svankstöd

På Sängvaruhuset Elgen erbjuder vi även populära resekuddar och svankstöd från Tempur. Svankstödet är praktiskt att använda när du åker till och från jobbet i bil eller på tåg, det minskar risken för obekväm sittställning och ond rygg. Resekuddarna från Tempur är optimala för dig som reser långt och vill kunna sova riktigt skönt utan att få ont i nacken. Alla produkter är givetvis i autentiskt Tempur-material.

Hur väljer du kudde?

En kuddes komfort är en högst subjektiv bedömning. Det viktiga i valet är att prova sig fram tills den rätta dyker upp. När det kommer till material som det i Tempurs produkter finns den stora fördelen att kuddarna anpassar sig efter dig. Det gör det enklare att hitta rätt i utbudet.

Prova dig fram hos oss

Kom in till oss på Sängvaruhuset Elgen eller slå oss en signal på 08-440 32 00 för att få vägledning och hjälp när det kommer till valet av kudde. Vi finns belägna i centrala Stockholm på Karlavägen om du har vägarna förbi, här kan du provligga massor av sängar, madrasser och sköna kuddar. Välkommen!